Neslomljivi
Redatelji:....................M Night Shyamalan
Glume:.......................Bruce Willis, Robin Wright Penn, Samuel L. Jackson, Charlayne Woodard, Spencer Treat Clark
Vrijeme trajanja:.......88 minuta
Žanr:............................Triler
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku
kliknite za veću sliku

David Bunn (Bruce Willis) je čovjek koji je imao nevjerojatnu sudbinu da ostane jedini preživjeli u strašnoj prometnoj nesreći, u sudaru vlakova gdje su krhotine razbacane u krugu od kilometar i ima stotina poginulih. Kako je baš on uspio preživjeti tako strašnu nesreću bez ijedne ogrebotine gdje su šanse za preživljavanje ravne nuli ?

Elijah Price (Samuel L. Jackson) je tajanstveni stranac koji mu nudi bizarno objašnjenje takvih sretnih okolnosti, i pokazati će mu dublji smisao njegova postojanja.

Pisac i redatelj M.Night Shyamalan još nije ni završio "Šesto čulo" kad je došao sa idejom za "Neslomljivi"
On je radio na jednoj drugoj priči, tijekom post-produkcije "Šestog čula", kad mu je iznenada pala ideja da napiše priču o jedinom preživjelom u strašnoj prometnoj nesreći . To potiće mnoga pitanja o "liku" i o smislu njegovog postojanja. Ideja priče je toliko zaokupila redatelja da je odmah napravio prvu skicu scenarija za film.

Kao što i "Šesto čulo" nije bio samo horror film, tako je "Neslomljivi" nešto više od trilera. Vrlo je napet , sa nekim elementima znanstvene fantastike koje film čine mračnim i jezovitim. Ali još uvijek priča o realnim likovima koji doživljavaju realne probleme i emocije. Postavlja pitanje koje svi mi ponekad sami sebe zapitamo. "Da li slušate svoj unutarnji glas koji Vam govori što trebate raditi u životu.?

Da li ste neslomljivi? Saznajte na službenim stranicama filma